inside
Nieuwbouw
Doucheschermen voor de nieuwbouw

Nieuwbouw

U wilt uw eigen droombadkamer realiseren? Kermi helpt daarbij. Met een breed productassortiment en een uitgebreid advies. Van privéwoningen tot appartementen, Kermi is de juiste gesprekspartner. Of het nu om een ruimte walk-in uitvoering voor een luxe badkamer of een praktische pendeldeur in de gastenbadkamer gaat, Kermi heeft altijd de passende doucheoplossing paraat. Voor elke wens en voor elk budget. En wanneer de standaardoplossingen een keer niet voldoende zijn, dat heeft Kermi de mogelijkheid, via KermiEXTRA volledig individuele douchedromen te laten uitkomen. Zo blijft er geen wens onvervuld. 

Doucheschermen voor de nieuwbouw
Kermi doucheschermen RAYA voor de nieuwbouw

Gastenbadkamer

Wanneer in de badkamer weinig ruimte beschikbaar is, wordt de keuze van het passende model Kermi douchescherm van extra belang. Want zo kan ook in een kleine ruimte een comfortabele doucheoplossing ontstaan, waarbij elke gast zich goed voelt. 

Kermi doucheschermen NICA voor de nieuwbouw

Gezinsbadkamer

Een badkamer voor het hele gezin moet plezier voor alle gezinsleden garanderen. Kermi levert een groot aantal doucheoplossingen voor de gezinsbadkamer. En via de speciale service KermiEXTRA bestaat de mogelijkheid, het douchescherm zodanig aan te passen, dat groot en klein daarmee tevreden zijn.

Kermi doucheschermen RAYA voor de nieuwbouw

Kleine badkamer

Voor kleine badkamers is een doordachte ruimte-indeling en -uitrusting nodig. Kermi levert talrijke doucheoplossingen voor kleine en lastige badkamersituaties, afgestemd op de behoefte en wensen van de gebruiker. Als standaardmodel of ook als individuele speciale oplossing.

Kermi-douchescherm PASA XP op badkuip voor de nieuwbouw

2-in-1-oplossing

Wie graag zowel een badkuip als een douchescherm wil, is met het Kermi badkuipopzetelement aan het juiste adres. Want daardoor wordt de badkuip in een handomdraai een comfortabele douche met een echt glasuiterlijk.

Kermi doucheschermen als KermiEXTRA-oplossing voor de nieuwbouw

Wellness-badkamer

Haal de vakantie in huis. Met een XXL-doucheoplossing van Kermi, die u helemaal naar wens via de speciale service KermiEXTRA individueel vorm kunt geven. Dankzij het Kermi douchesysteem natuurlijk vlak met de vloer en zonder gevaar om te struikelen. 

Kermi doucheschermen WALK-IN XB voor de nieuwbouw

Luxe badkamer

De badkamer is een plaats van ontspanning, die best ook wel eens wat luxer mag wezen. Uitgerust bijvoorbeeld met een WALK-IN oplossing van Kermi krijgt de ruimte meer breedte en de open toegang geeft een gevoel van vrijheid.