inside
I like it cosy
I like it cosy. Kermi.

I like it cosy. Kermi.

Thuis, binnen de eigen vier muren. Juist daar willen wij behaaglijkheid, vertrouwdheid en veiligheid. Een goed binnenklimaat draagt er voor een groot deel toe bij dat wij onze thuis ook als zodanig beleven en ons kunnen ontspannen.

I like it cosy. Kermi.

Wat is bepalend voor een goed binnenklimaat? En kan behaaglijkheid worden gemeten? Daarmee houden wij ons bij Kermi al tientallen jaren bezig. Het begon allemaal met de radiatoren en de vloerverwarming van Kermi. Vandaag de dag staat de optimale warmte in leef- en werkruimtes in het centrum van onze belangstelling. Geborgenheid en ontspannen welbevinden in ieder jaargetijde realiseren wij met eenduidige oplossingen voor optimale warmte en binnenklimaat in de nieuwbouw en de gerenoveerde bestaande bouw. Daarvoor gebruiken wij onze kennis op het gebied van de duurzame combinatie van water- en elektro-gebaseerde componenten voor warmtewinning, warmte-opslag, regeling, warmte-overdracht en woonruimteventilatie.

Een gezond binnenklimaat raakt meerdere aspecten van het wonen. Het welbevinden is de belevenis. De toekomstgerichte en duurzame producten van Kermi geven de zekerheid ook op het punt milieu een goed besluit te hebben genomen. Het Kermi System x-optimised realiseert dankzij een slim samenspel van alle elementen een optimaal energierendement. En op de hoge kwaliteitsnorm van de Kermi componenten en -systemen kan worden vertrouwd. Dat wordt vanaf de productontwikkeling via de fabricage en de eindcontrole volledige gewaarborgd. De samenwerking met de handelspartners, de pre- en after-sales diensten en de talrijke extra serviceaanbiedingen geven bovendien een goed gevoel.

Met innovatieve oplossingen zorgt Kermi voor gezonde en groene weldadige warmte, frisse, schone lucht en maximale behaaglijkheid in het hele huis. Zodat u zich thuis gegarandeerd goed voelt!

Al bijna zes decennia ontwikkelt en produceert Kermi op de hoofdvestiging in Niederbayern producten voor de gebieden binnenklimaat en douchedesign. Vandaag de dag behoort Kermi tot de toonaangevende fabrikanten binnen deze branche. Als pionier op het gebied van economie en ecologie zorgt Kermi met circa 1.300 gekwalificeerde medewerkers in Plattling en circa 700 collega´s in het Tsjechische Stribro steeds weer voor nieuwe normen op het gebied van techniek, design en efficiëntie.

Alles voor een gezond binnenklimaat

Duurzame warmte opwekken. Langdurig warmte-energie opslaan. Doelgericht warmte regelen. Efficiënt warmte overdragen. En gecontroleerd de woonruimte ventileren. Dat is de innovatieve en integrale inzet van het Kermi System x-optimised.

Alles für ein gesundes Raumklima

De Kermi efficiency-formule

Die Kermi Effizienz-Formel

Met systeem de toekomst in

Aangename warmte en gecontroleerde ventilatie bepalen het welbevinden van mensen in woon- en werkruimtes. Daarbij zijn verwarmen en ventileren onderling afhankelijk. Het toonaangevende Kermi System x-optimised biedt vele voordelen voor een toekomstgerichte verwarmings- en ventilatietechniek.

In het verleden was het aandeel watersystemen op basis van fossiele energiedragers hoog. Dat is duidelijk veranderd. De regeneratieve elektriciteitsopwekking levert steeds meer stroom en maakt deze energie tot een belangrijke bouwsteen in een modern warmteconcept. Vandaag de dag combineert Kermi al slim de watersysteemcomponenten met de elektrische componenten in het System x-optimised en maakt zo een bijzonder duurzaam energiegebruik mogelijk voor een gezond binnenklimaat. Op de voorgrond staat het systeemdenken, wat het hart van het moderne energie- en comfortbeheer is. Het optimaliseert de interfaces, minimaliseert het energieverlies tussen de systeemcomponenten en verbetert de energie-efficiëntie met een veelvoud. Het innovatieve x-buffer gelaagde buffervat is optimaal afgestemd op de werkwijze en het rendement van de x-change warmtepomp. De warmteoverdracht heeft een vast gedefinieerde plaats binnen het systeem. De woonkamerventilatie zorgt voor stofvrije en pollenvrije verse lucht, waardoor de optimale kamerluchtkwaliteit wordt gerealiseerd.

En het systeemdenken gaat nog verder. Gegarandeerd bij elkaar passende en perfect op elkaar afgestemde componenten betekenen meer zekerheid. Het unieke Plug & Heat-principe van Kermi brengt in de installatie bij elkaar, wat bij elkaar hoort. De intuïtieve bediening van het systeem vereenvoudigt de optimale regeling bij dagelijks gebruik.

Het energierendement verbeteren

Het energierendement van het totale systeem verbetert dankzij de x-voudig geoptimaliseerde componenten en de perfecte samenwerking daarvan. Elke component is gedimensioneerd voor een hoog rendement. De x-voudige optimalisatie tussen de onderdelen verbetert de efficiëntie van het totaalsysteem echter nog aanzienlijk. Dat alle systeemcomponenten uit één hand komen, betekent extra kwaliteits- en ontwerpzekerheid.

Alle onderdelen van het "Kermi System x-optimised" zijn door Kermi zelf of onder toezicht van Kermi ontwikkeld, voldoen aan de laatste stand van de techniek en zijn onderworpen aan een strenge controle. Zo is "x-optimised" een x-voudige belofte voor x-voudige prestaties dankzij de intelligente toepassing van componenten op waterbasis en op elektro gebaseerde componenten.

Het Kermi System x-optimised" regelt de interactie tussen componenten met aandacht voor details en heersende behoeften.

Behaaglijkheid uit één hand

Het geheel is meer dan de som van de delen. Vooral wanneer elk deel hoge prestaties levert, betrouwbaar werkt, een hoge kwaliteit heeft en aan moderne design-eisen voldoet. Alleen daarmee zijn wij bij Kermi tevreden.

Behaaglijkheid uit één hand

Een contactpersoon voor één systeem

Elke bouwobject heeft andere randvoorwaarden en eisen. Met Kermi heeft u een competente partner voor de optimale warmte en binnenklimaat in de woningbouw aan uw zijde. Met de geïntegreerde water- en elektro-gebaseerde oplossingen uit één hand zijn behaaglijkheid en comfort gegarandeerd maar ook efficiëntie en energiebesparing. Zelfs bij gecompliceerde bouwkundige omstandigheden in bestaande gebouwen bieden de warmte- en binnenklimaatsystemen van Kermi een groot voordeel. Want de componenten zijn ook binnen de energetische renovatie in bestaande gebouwen uiterst efficiënt en innovatief.

Functie gecombineerd met een fraai design

Functie en design vormen bij Kermi altijd één eenheid. Bij de ontwikkeling van alle producten hebben wij dagelijks het streven, beide op een hoog niveau te combineren. Onderscheidingen en awards voor innovatieve technologische oplossingen en productdesign zijn het resultaat. Daarmee kunt u vertrouwen op kwaliteit, functie en design van de Kermi merkproducten en systemen.

Kermi System x-optimised

Uw sterke partner voor warmte sinds 1960

Al bijna zes decennia is Kermi specialist op het gebied van de overdracht van warmte. Met een groot aanbod radiatoren en systemen voor de oppervlaktemperatuurregeling hebben wij altijd weer mijlpalen gerealiseerd op het gebied van energie-efficiëntie, ecologie en design. De ontwikkeling van de unieke, innovatieve x2-technologie stelt met de therm-x2 paneelradiatoren een standaard, die dankzij het gepatenteerde werkingsprincipe altijd weer topprestaties levert wat energierendement en behaaglijkheid betreft. Met het buitengewoon brede programma x-net oppervlakverwarming/-koeling staat niets meer de warmte-afgifte over grote oppervlakken met een hoog stralingswarmte-aandeel in de weg.

De keuze aan badkamer- en woningradiatoren is enorm. Convectoren zijn de krachtige specialisten voor ruimten met grote raamoppervlakken, waar ze snel voor weldadige warmte zorgen. Verwarmingswanden vallen op met een hoog aandeel behaaglijke stralingswarmte. Met innovatieve water- en elektro-systeemoplossingen zorgt Kermi voor gezonde, groene weldadige warmte, frisse, schone lucht en maximale behaaglijkheid in het hele huis. Het esthetische design van de Kermi Decor radiatoren met ronde buizen zorgt voor geheel nieuwe mogelijkheden bij het vormgeven van de ruimte. En de individuele vormgeving en hoogwaardige afwerking maakt van Kermi designradiatoren waardevolle designelementen in badkamers en leefruimten. De ontwerpen passen perfect in moderne interieurs. Talrijke modellen zijn met gerenommeerde design-prijzen onderscheiden.