inside
Doucheschermen informatie
Kermi Duschkabine LIGA

Doucheschermen Informatie

Aus Liebe zum Duschen. KERMI.

Met een douchescherm van Kermi maakt u van uw badkamer een bijzondere plek. Als blikvanger of chique geïntegreerd - doucheschermen van Kermi passen in ieder omgeving. Daarvoor zorgt niet alleen het veelvuldig onderscheiden design maar zeker ook de leidende standaard van kwaliteit en functie.

Kermi Duschkabine PEGA Pendeltür 1-flügelig und Seitenwand

Doucheschermen programma.

Toegankelijke doucheschermen - zonder deur, ruimtelijk en met veel plaatsingsvrijheid. Maak kennis met onze WALK-IN opstellingen!

Profielloze doucheschermen met hoogwaardig beslag als blikvanger. Maak kennis met onze profielloze doucheschermen!

Profiel- en profielarme doucheschermen - hoogwaardig veiligheidsglas verbonden met tijdloze elegante profielen. Maak kennis met onze profiel- en profielarmedoucheschermen!

Badwanden van Kermi maken van uw badkuip in een handomdraai een elegante douche-oase. Maak kennis met onze badvouwwanden.

Voor iedere badkamer de juiste toepassing.

U heeft uw geheel eigen voorstelling hoe uw badkamer moet worden. Helemaal naar uw eigen smaak. Dat weten wij - daarom bieden wij in ons doucheschermen-assortiment een ongeëvenaarde veelvoud aan mogelijkheden. Maakt niet uit of u een kleine of grote badkamer heeft, liever een profielloze of juist met profiel afgewerkt douchescherm wenst. Gaat u voor functioneel en betaalbaar, kwaliteit krijgt u zo wie zo. Wij hebben wat u nodig heeft.

U kunt ieder douchescherm overigens nog naar eigen smaak laten afwerken met KERMIextra, greepkeuze of passende kleur. Er is veel mogelijk. Maakt ook niet uit of u speciale maatwerk situaties heeft zoals bijvoorbeeld onder een schuine dak, naast het bad of tegen voorzetmuurtje. Of wilt u uw douchescherm een persoonlijke tint geven met glasdecor of greepkeuze: met KermiEXTRA is dat geen probleem.

Douchescherm voor het bad.

In bijna alle doucheschermen series is ook een badvouwwand versie beschikbaar. Met een fraaie Kermi badvouwwand maakt u van uw bad in een handomdraai een volwaardige douche.

Doucheschermen van Kermi - al meer dan 50 jaar.

Design, kwaliteit en functionaliteit is bij Kermi traditie. Al meer dan 50 jaar produceren wij hoogwaardige doucheschermen. Ruim over de 10 miljoen doucheschermen hebben wij sindsdien geleverd.

Kermi Duschkabinen - die zehnmillionste Duschkabine

Bekroond doucheschermen-design.

Kwaliteit en functionaliteit is één - ieder douchescherm mag echter ook een blikvanger zijn. Daarom leggen we ook nadruk op bekroond design: jaar na jaar overtuigen onze doucheschermen niet alleen bouwbedrijven en vaklieden maar ook jury's van vele gerenomeerde Design-prijzen.

Douscheschermen van Kermi: kwaliteit op het eerste zicht. En op tweede zicht.

Uw Kermi douchewand is niet alleen een echte blikvanger. Naast het gebruik van hoogwaardige grondstoffen overtuigt ze ook door innerlijke waarde. Zo bijvoorbeeld de stabiele constructie, die een dagdagelijkse drukke dag uit het gezin gemakkelijk weerstaat. Vertrouw op gecertificeerde kwaliteit, in het groot en in de details.

De bewezen kwaliteit van KERMI geeft u de zekerheid van een geheel hoogwaardig duurzaam product. Dit blijkt bijvoorbeeld door het TÜV-keurmerk voor stabiliteit, spatwaterdichtheid en onderhoudsvriendelijkheid of het feit dat alle glaselementen aan de strengste eisen van de ESG-norm voldoen. Ook bij de productie staat perfectie voorop, zoals het omvangrijke kwaliteits-, milieu- en energiemanagement aantoont. Daarnaast bieden we op alle onderdelen een 20-jarige beschikbaarheid na stopzetting van het desbetreffende model. Eerste klasse douchecultuur, reeds meer dan 50 jaar "Made in Germany".

Een sterke partner ter plaatse.

Kwaliteit begint bij het juiste advies. Kermi doucheschermen zijn daarom niet verkrijgbaar bij de bouwmarkt om de hoek maar uitsluitend bij de professionele sanitaire vakhandel. In de toonzaal kunt u een goed beeld krijgen van onze producten en wat ze zo speciaal maakt.

Service en vakpartner ter plaatse

Documenten

Download:

Vind een verdeelpunt in uw buurt.