inside
PROJECT doucheschermen
PROJECT doucheschermen

PROJECT doucheschermen

Kermi douchewanden voor elke situatie

Met Kermi heeft u de beste keuze. Met de douchewanden STINA, CADA XS en RAYA biedt Kermi voor elke badkamersituatie en elk budget de juiste oplossing. De series scoren ook op het gebied van onderhoudsgemak. Alle modellen zijn voorzien van KermiCLEAN - ondehoudsvriendelijke conditioneringslaag voor het glas.

PROJECT Duschkabine von Kermi
PROJECT Duschkabine - Basic

                               BASIC

PROJECT Duschkabine - Medium

                               MEDIUM

PROJECT Duschkabine - Premium

                               PREMIUM

STINA - De solide.

STINA is bestand tegen elke dagelijkse situatie met solide kwaliteit en is betaalbaar voor elk budget. Als draaideur of als schuifdeurvariant, in verschillende uitvoeringen en met een verstelmogelijkheid van 25 mm per wandprofiel, past STINA in elke standaard badkamersituatie. Visueel overtuigt hij door een slim profiel- en greepdesign, een seriehoogte van 1950 mm en profielen in zilver hoogglans.

STINA

Kermi STINA Pendeltür 1-flügelig mit versetztem Drehpunkt

De STINA draaideur kan gemakkelijk naar buiten en naar binnen worden geopend. Zoals afgebeeld, met verplaatst scharnierpunt, waardoor een kleiner draaibereik naar buiten nodig is. Vooral in kleine badkamers zorgt dit voor de nodige afstand, bijvoorbeeld tot de aangrenzende wastafel of tot een tegenoverliggende muur.

Kermi STINA Eckeinstieg (Gleittüren)

Perfect voor kleine badkamers: STINA als ruimtebesparende hoekinstap schuifdeuren.

CADA XS - De chique.

Wie een nog hogere graad van voormontage wenst, doet er goed aan te kiezen voor de CADA XS doucheoplossing uit het middensegment. Hij is gemakkelijk te installeren en heeft een verstelbereik van 25 mm in de breedte. Bovendien heeft hij een trendy design en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met een standaardhoogte van 2000 mm en aluminium profielen in zilver hoogglans of als alternatief in het wit, is CADA XS een blikvanger in de badkamer. Met verschillende installatiemogelijkheden en de keuze tussen schuif- of draaideurcomfort is hij geschikt voor elke badkamersituatie. Het liftsysteem in alle draaideuruitvoeringen zorgt voor gemakkelijk openen en sluiten.

CADA XS

Kermi CADA XS Pendeltür 1-flügelig und Seitenwand

De douchewand CADA XS slaat als chique draaideurvariant altijd een goed figuur en overtuigt door zijn prijs en kwaliteit.

Kermi CADA XS Gleittür 2-teilig mit Festfeld

CADA XS past dankzij een groot aantal inbouwmogelijkheden in elke badkamer. Hier als ruimtebesparende schuifdeurvariant in een nis.

RAYA - De slanke.

De RAYA douchewand biedt nog meer aanpassingsmogelijkheden tijdens de installatie dankzij een intelligent compensatie- en maatsysteem. Dankzij het onzichtbare verstelbereik van 30 mm in de breedte blijft hij er altijd mooi slank uitzien en is hij dus ook qua design onverslaanbaar. Ook individuele ontwerpen op maat kunnen zonder problemen worden uitgevoerd. De draaideur met geïntegreerd liftsysteem is gemakkelijk te bedienen en kan gemakkelijk naar binnen en naar buiten worden geopend. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in zilver mat, zilver hoogglans en Soft zwart. Met zijn slanke rechte lijnen en een standaardhoogte van 1850 / 2000 mm past RAYA in elke badkamer.

RAYA

Kermi RAYA Eckeinstieg 2-teilig (Pendeltüren)

De RAYA douchewand past in elke badkamer dankzij een intelligent compensatie- en maatsysteem en dankzij zijn slanke look.

Kermi RAYA Pendeltür 1-flügelig in Nische

In deze badkamer wordt de RAYA-douchewand een stijlvolle blikvanger met het gezandstraalde decor Stripe 4.