inside
Innovatie
Kermi Duschkabine - Ibiza 2000 - Vogelperspektive - Funktion

Wie zoekt, die vindt. De innovatieve oplossing.

Het leven van alle dag is onze inspiratie om steeds nieuwe producten en innovaties te ontwerpen. Zoals de in het glas verzonken deurgreep en de beweegbare zijwanden. Of de gecertificeerde onderhoudsvriendelijke KermiCLEAN conditioneringslaag. Maar ook het unieke liftmecanisme voor een betere spatwaterdichtheid hoort daarbij. Steeds opnieuw komen er ideeën bij om uw doucheplezier verder te perfectioneren. Zoals de serie DIGA met pendel-vouwdeuren, die zich tegen de muur laten wegvouwen waardoor uw douchescherm als het ware compleet "verdwijnt". Voor een maximale bewegingsvrijheid, ook in kleinere ruimtes. Dit idee werd bekroond met de Universal Design Award en de Universal Design Consumer Favorite prijs 2010. Oder das flachste Duschplatzsystem für ebenen Duschkomfort auch dort, wo niemand es für möglich gehalten hat.

KermiExtra - Griffe Xena
KermiExtra - Griffe Xena
KermiExtra - Griffe Xena

Greep in het glas verzonken.

Voor een nog gemakkelijker onderhoud is de gepatenteerde, in het glas verzonken speciale greep Xena een geweldige oplossing.

 

Gebruiksvriendelijk onderhoud.

Geintergreerde beslagtechniek, aan de binnenzijde vlak in het glas verzonken, of kantelbare schuifelementen die zeer eenvoudig te bedienen en naar binnen te kantelen: een goede oplossing voor een schoon  resultaat. Onze aanbeveling: kies voor de KermiCLEAN glasbehandeling voor een eenvoudige  schoonmaak. Deze extra gladde conditioneringslaag met „Teflon-Effekt“ verhindert dat bijv. gedroogde waterdruppels, zeepresten of vuil zich hardnekkig vasthechten.

Kermi Duschkabine - Gia XP - Detailaufnahme: Reinigung
Kermi Duschkabine - Atea - Detailaufnahme: Reinigung
Kermi Duschkabinen - Diga - Detailaufnahme: Reinigung
Kermi Duschkabinen - Diga - Detailaufnahme: Wandprofil
Kermi Duschkabinen - Diga - Detailaufnahme: Beschläge
Kermi Duschkabinen - Diga - Pendel-Falttüren

Pendel-vouwdeuren.

Zoals de serie DIGA met pendel-vouwdeuren, die zich tegen de muur laten wegvouwen waardoor uw douchescherm als het ware compleet "verdwijnt". Voor een maximale bewegingsvrijheid, ook in kleinere ruimtes. Dit idee werd bekroond met de Universal Design Award en de Universal Design Consumer Favorite prijs 2010.

Beweegbare zijwanden.

De  beweegbare resp. gedeeltelijk beweegbare zijwanden bieden een elegante oplossing voor vaak voorkomende probleemsituaties in een kleine badkamerruimte - geheel zonder ingewikkelde maatwerken. Elke beweegbare zijwand maakt een probleemloze reiniging mogelijk en geeft een optimale ventilatie ook bij een gesloten deur.    

Kermi Duschkabine - Ibiza 2000 - Vogelperspektive - Funktion
Kermi Duschkabine - Ibiza 2000 - Vogelperspektive - Funktion
Kermi Duschkabine - Ibiza 2000 - Vogelperspektive